Yong Pal

Yong Pal

Dacă vă plac serialele cu doctori, iubire, afaceri și … trădări în familie, ați nimerit serialul. Totuși m-aș simți superficială rezumându-l la doar atât, deoarece potențialul acestei mici serii coreene  reprezintă mai mult.

Kim Tae Hyun, cunoscut ca și Yong Pal, este medic rezident în spitalul Han Shin, dar în timpul nopții își vinde abilitățile de doctor mafioților pentru a câștiga bani în plus și pentru a-și achita datoria pe care o are la un cămătar.

 Intrat în probleme din ce în ce mai mult, el ajunge să lucreze la etajul al 12 –lea al spitalul Han Shin unde lucrurile legale par de mult lăsate la ușă, iar ilegalitățile și trădările sunt în centrul atenției și mai ales… Zona restricționată, unde este adormită de trei ani Han Yeo Jin.

 Va vedea Kim Tae Hyun o sursă de bani în Han Yeo Jin? O va trezi doar pentru a câștiga banii și apoi a o lasă în mâinile celor care au indus-o în somn? Sau… o va omori așa cum i-a fost ordonat și își va primi recompensa?

 De ce este Han Yeo Jin așa importantă și ce putere are ea? Este o victimă sau este însuși diavolul?

 Se pare că aparențele înșeală de cele mai multe ori, iar serialul ne învață că și cei care trebuie să salveze vieți sunt și cei care le curmă.

 Serialul a apărut în august 2015 și are doar 18 episoade, fiecare episode având în jur de 55 de minute. îl puteți viziona în limba română aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *