Walk of Shame

Walk of Shame

Știți genul acela de film pe care îl vezi ca să te destresezi, să râzi și să te simți bine? Da, Walk of Shame este acel film! Și dacă vă întrebați dacă este posibil așa ceva? Eu vă zic din propria experiență că da, se poate întâmplă așa ceva!

 Am râs și m-am simțit foarte bine urmărind filmul! Are umor și îți dă o stare de bine, chiar dacă ceea ce i se întâmplă protagonistei nu se poate numi chiar o întâmplare obișnuită și drăguță ! Aș putea spune că negazul ei este cel care amuză, dar… E mai bine să facem haz de necaz, atunci când am izbutit într-o situația ce părea fără ieșire.

 Walk of Shame este o comedie americană scrisă și regizată de Steven Brill. Actorii filmului sunt : Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs, Săra Wright, Ethan Suplee, Oliver Hudson și Willie Garson. Filmul are o durată de 95 de minute și a fost lansat la data de 2 mai, 2014.

 Meghan Miles este prezentatoarea știrilor de la ora 17:00 care pare a avea o viață perfectă. Este proaspăt logodită și urmează să obțină un job mai bun în televiziune. Însă ce se întâmplă atunci când nu mai are nici jobul cel nou și nici logodnicul? Se pare că prietenele ei decid că o ieșire în oraș rezolvă totul, așa că după câteva pahare totul începe să prindă culoare! Mai ales atunci când se trezeștiea a doua zi într-un pat străin în cealaltă parte a orașului, periculoasă, traversând suburbiile, necunoscând niciun loc, cu atât mai puțin drumul de întoarcere, și cu un ultimatum să ajungă la job ! Fără cunoștințe, telefon, bani sau carte de identitate cat de grea poate fi traversarea propriului oraș la pas? Ei bine, Meghan ne arată cât de…palpitanta poate fi aceasta !

 Nota filmului pe IMDb este de 6.0

 Pentru o seară de relaxare și umor eu vă propun să îi acordați o șansa!

 Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *