Tres bodas de más

Am simțit nevoia să mă rup puțin de toate filmele acestea de Crăciun și am încercat ceva diferit, puțin mai vechi și nu de actualitate. Nu știu dacă e o măsură bună pentru toată lumea, dar pe mine m-a deconectat așa puțin și m-a făcut să mă simt chiar bine.

3 bodas de más este un film de prin 2013, este o comedie drăguță și scurtă din punctul meu de vedere care durează doar 1h 34 minute. Nu are o notă strălucită pe IMDb, a primit un 6,3, însă este o comedie care e chiar amuzantă și care te face așa să razi de lucrurile negative din viață ta. Eu pot spune că m-am amuzat foarte tare și mi-am petrecut o seară plăcută amuzându-mă și gândindu-mă că viața poate fi ironică oricând și că de obicei cele mai urâțele lucruri, dar și amuzante, le primești din partea persoanelor la care nu te aștepți, la fel se întâmplă și cu lucrurile care te surprind plăcut, apar de acolo de unde te aștepți mai puțin. E un fel de joc la noroc și nu, nu sunt fană cazinourilor.

Filmul ne-o prezintă pe Ruth care, din păcate, nu a avut succes în dragoste și nici la muncă nu e totul strălucit și chiar când are o cădere nervoasă, hop, apar și invitățiile la nuntă de la trei foști iubiți care ar fi jurat că nu se vor însura niciodată! Pe lângă faptul că niciunul nu a vrut să se căsătorească cu ea, au mai avut și îndrăzneala de a o invita la nunta lor!

Pentru a arăta că s-a schimbat și că poate să fie femeia fatală, ea își ia inima în dinți și împreună cu noul subordonat de la muncă se decid să ia parte la nunțile foștilor!

 Își va găși ea marea iubire printre invitații foștilor iubiți sau doar va rămâne în continuare dezamăgită? Pentru a vedea peripețiile amoroase ale lui Ruth, va invit să urmăriți filmul și să va amuzați și de micile neplăceri ironice ale vieții!

Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *