To All the Boys I’ve Loved Before – Tuturor băieților pe care i-am iubit

Înainte de a vă vorbi de filme, cred că trebuie să fac în așa fel încât sa le încadrez într-o anumită categorie.

 

Draguț. Bun. Profund. Impresionant.

 

Bănuiesc că nu ar trebui să spun exact ce sugerează fiecare categorie, căci e destul de simplu, totuși voi explica prin alte metode și de ce îl încadrez la o anumită categorie și îi voi da o notă personală.

Vă pot spune că mi-a plăcut acest film, la modul că a fost un film de weekend care m-a amuzant și m-a făcut să îmi amintesc cu drag de vremea liceului, de dramele din acea perioadă. Deci îl încadrez la capitolul drăguț.

Mi-a oferit o senzație revigorantă, să zic așa, chiar dacă povestea e puțin clișeică și oarecum te aștepți la ce se va întâmpla.

În schimb ideea e simpatică și amuzantă, și eu cred că, pentru un film lejer de vineri seară, chiar merge.

Nota filmului pe IMDb este de 7,3 și chiar am fost puțin surprinsă de asta, fiindcă deși mi-a plăcut, nu m-aș fi așteptat să aibă o notă atât de mare.

Filmul a apărut în august 2018, iar durata acestuia este de 1h 39 minute. Totuși, dacă vreți ceva relaxant, care să nu fie foarte profund și să nu vă pună mintea la contribuție, ci doar să vă facă să vă detașați de cotidian, nu cred că o să va plictisiți chiar repede( acum depinde și de gusturi).

To All the Boys I’ve Loved Before – Tuturor băieților pe care i-am iubit – o are în centru pe Lara Jean( ca personalitate m-a indentificat cu ea, cred că și de aia mi-a plăcut, dau dovadă de și mai mult subiectivism) care nu are o viață socială prea înflorită, iar relația ei cea mai bună este cea cu sora ei mai mare Margot și cu sora cea mică Kitty. Însă atunci când sora ei mai mare pleacă la facultate și o lasă singură, viață Larei pare că eșuează și mai mult. Asta până când cei cinci băieți de care a fost și/sau este îndrăgostită află de sentimentele ei.

Cele cinci scrisori prin care ea le spunea acestora ce simte au fost expediate, fără ca ea să știe, către destinatari. Așa că Lara Jean se află în ipostaza de a recunoaște, nega sau rezolva cumva „iubirea” ce o simte pentru acești cinci băieți, care la rândul lor au și ei o poveste sau o relație.

Interesant este cum va desluși Lara Jean toate această poveste complicată, pe cine place cu adevărat, cu cine vrea să rămână și cine îi răspunde la aceste sentimente. Și întrebarea cea mai importantă : cine a trimis scrisorile?

Ca actori, nu pot spune că am văzut prea mulți cunoscuți ( deh, îi și știu pe toți), însă îi precizez pe cei care au jucat în rolurile principale : Lana Condor, Noah Centineo( care e chiar fooarte drăguț), Janel Parrish, Anna Cathcart și Andrew Bachelor.

Este foarte drăguț și că atmosfera de iarnă și de Crăciun oarecum se pliează cu luna în care suntem, așa că prespun că ar fi un film potrivit pentru luna decembrie.

Ca o notă pe care eu i-aș acorda-o ar fi 5-6, dacă tot am zis că se încadrează la categoria drăguț.

Dacă decideți să vă uitați la el, vă invit să îmi spuneți părerile voastre mai jos, în comentarii, dacă v-a plăcut sau nu și dacă ați considerat plăcut sau util într-un fel sau altul articolul meu, vă invit să îmi acordați un like aici sau pe pagina mea de facebook!

Vizionare plăcută!

Cu drag, R.M

Un gând despre „To All the Boys I’ve Loved Before – Tuturor băieților pe care i-am iubit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *