The Accountant: Cifre periculoase

Ştiţi genul acela de film care la final te lasă într-o stare în care nu mai poţi gândi şi eşti ceva în genul : Serios ?! 

Genul acesta de film este The Accountant : Cifre periculoase, care te năuceşte la propriu. Ce îi drept, dacă nu sunteţi atenţi pe toată durata filmului s-ar putea să vă piardă pe alocuri.

Este un film care te ţine atent şi fixat pe acţiune, căci nu înţelegi, nu ştii ce vrea de la tine, ce se întâmplă, cine e cine şi ce logică şi legătură are. E un film care merge prin mintea ta ca într-o plimbare şi la final îţi dă lovitura de graţie.

Nu ştiu dacă e genul vostru de film, şi poate nici al meu nu era, dar după ce s-a terminat am rămas uimită de cel care a reuşit asemenea capodoperă.

The Accountant ne prezintă povestea unui contabil de succes şi diferit de ceilalţi oameni, prin faptul că are autism, deşi acest lucru în prezent nu este vizibil din cauza tratamentului pe care tatăl său i l-a “ administrat” în copilărie.

Printre codurile de cifre pe care le descifrează se află şi registre ale unor organizaţii de mafioţi din întreagă lume.

Dar acum Christian ( Ben Affleck) , personajul principal, îşi oferă serviciile unei companii cât se poate de legale, de ce ajunge la o lupta între viaţă şi moarte atunci când începe ceva legal, veţi descoperi doar în film.

Poate nu toate lucrurile care sunt în antiteză sunt chiar aşa. Lupta pentru supravieţuire nu ţine cont de reguli legale sau ilegale. Filmul a apărut în România pe 28.10.2016 şi îl are în prim plan pe actorul Ben Affleck, care este câştigător a două premii Oscar. Durata filmului este de 128 de minute, iar pe IMDb are o notă de 7,9.

Dacă vreţi să vedeţi cum lumea aceasta e plină de minţi strălucite, care merg dincolo de puterea de înţelegere a majorităţii, vă invit să vedeţi un film unde a fi diferit nu înseamnă ceva grav, ci ceva genial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *