Pensat in functie de geometria fetei

Pentru cei care nu ştiu, eu nu sunt din Bucureşti, la fel că mulţi alţii sunt din provincie, iar acomodatul a fost destul de greu pentru mine din multe privinţe.

Într-un oraş cu atâtea posibilităţi şi cu o diversitate enormă în privinţa produsele şi serviciilor care ţi se oferă e greu să ştii cum să alegi şi mai ales, ce să alegi, iar când spun asta mă refer la o mulţime de lucruri.

Astăzi însă vreau să vă vorbesc despre un lucru care mă stresa enorm de mult şi la care nu îi găseam o soluţie satisfăcătoarea, sau cel puţin una cât de cât acceptabilă.

Problema în sine fiind chiar sprâncenele mele, forma lor mai exact. Având un fir gros şi sprâncene dese nu e chiar cel mai uşor lucru de a găsi pe cineva care să ţi le penseze frumos şi să le dea un aspect cât de cât decent. Chiar şi domeniul sprâncenelor are nevoie de specialişti şi nu îi găseşti peste tot.

Obosită de a mai încerca iar alte saloane la întâmplare şi a îmi încerca norocul, am mers pe mâna unei cunoştinţe şi pot spune că am făcut bine.

Aşa am ajuns la Salon Nicole, unde le-am oferit sprancenelor mele dificile un tratament de vis şi anume, le-am oferit unghiuri perfecte( fără a mai avea diferenţe între ele şi a mai fi inegale), o formă care să mă avantajeze şi o stilizare ca la carte.

Procesul a durat în jur de 20 de minute şi am primit o atenţie desăvârşită. Mi s-a explicat dinainte cum ar fi trebuit să fie sprâncenele mele, am primit informaţii despre procesul stilizării şi despre fiecare pas în parte până la finalul care m-a mulţumit complet.

Recunosc că am fost sceptică la început, dar rezultatul m-a cucerit, mai ales faptul că acum sprâncenele mele oferă mult mai multă luminiozitate chipului mele.

La Salon Nicole o veţi întâlni pe doamna Mariana Popa care vă  va oferi informaţiile necesare despre sprâncenele dumneavoastră, vă va explica cât de importantă este forma fetei şi cum sprâncenele trebuie neapărat pensate în funcţie de geometria chipului dumneavoastră. Fiecare pas de la stabilirea formei, corectarea şi vopsirea sprancenelor cu Henna, aplicarea cerii de epilat şi obţinerea rezultatului final : sprâncenele perfecte.23232

Pentru a vă arată transformarea sprancenelor mele m-am decis să ataşez poze atât înainte, dar şi după pentru a se vedea clar diferenţa.

Însă nu doar atât, cum nu vreau să vă las aici doar cuvinte, ci vreau să împart cu voi bucuria mea, cât şi profesionalismul de care sprâncenele mele au avut parte, vă las mai jos un video cu tot procesul !

În plus, în perioada 01.12.2016 – 05.12.2016 puteţi obţine o reducere de 30 % la pensat doar accesând pagină de facebook Salon Nicole şi Pulbere de Stele, oferind un like paginilor, apoi articolului şi lăsând un comentariu .

O zi frumoasă şi sprâncene perfecte să aveţi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *