Mechanic: Resurrection

mechanic-resurrection-uk-release-date-set-for-augustMecanicul 2 sau Mechanic: Resurrection este un film de acţiune, este un thriller francez-american regizat de Dennis Gansel şi scris de Philip Shelby şi Tony Mosher după o poveste de Shelby şi Brian Pittman.

Filmul are o notă pe IMDb de 5,7, iar vedetele filmului sunt Jason Statham şi Jessica Alba.

Arthur Bishop chiar credea că va putea trăi liniştit şi bine merci în Rio de Janeiro după ce îşi înscenase propria moarte. Însă se pare că lucrurile nu sunt niciodată cum vrem noi, aşa că identitatea sa a fost descoperită chiar de un cunosc de a lui Arthur.
Pe parcursul timpului ni se oferă informaţia despre trecurtul lui Arthur cu această persoană care deşi îl cunoaşte Îl va şantaja să facă lucruri pentru el nu tocmai plăcute.

Deşi pe parcursul filmului Bishop încearcă să refuse să îndeplinească misiunile propuse, acesta dintr-o uneltire de-a lui Crain, cel cu care avea un trecut împreună, ajunge să îndeplinească misiunile pe care acesta le doreşte. Şi toate astea doar din cauza Ginei, femeie de care s-a îndrăgostit Bishop şi care e o altă piesă în joc de-a lui Crain

.
Ce va face Bishop când află rolul Ginei şi cine e ea cu adevărat? Va mai îndeplini misiunile? O va omorî sau o va lasă în mâinile lui Crain? Şi cine e Gina cu adevărat? Şi dacă Crain decide să îi omoare pe amândoi când află că de fapt se iubesc? Ce se va întâmplă? Asta o să aflaţi doar dacă o să vedeţi filmul.

Per total e un film care te ţine în suspans, personajele sunt create destul ce bine, conturate, în schimb părerea mea ( strict personală) este că relaţia dintre Bishop şi Gina prea a fost la comandă şi prea a prins rădăcini.

Efectele filmului au lăsat puţin de dorit, deoarece erau forţate şi dădea o notă de falsitate acţiunii. În schimb Jason Statham s-a făcut remarcat că întotdeauna prin personajul pe care l-a interpretat foarte bine şi cauia i-a dat viaţă.

E un film potrivit pentru o seară plăcută de weekend ! Vi-l recomand cu plăcere!

jason-statham-as-chev-chelios-in-crank

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *