Jurnalul unui Adam

13214842_1068347296544520_1555545906_oJurnalul unui Adam” de Bogdan Marcu este o poveste în care te poţi indentifica uşor cu personajul principal, iar asta îi o lejeritate modului cum abordezi cartea, cum o citeşti şi o simţi.

Ni se prezintă astfel o poveste de viaţă a unui tânăr, cu bune şi cu rele. Cu primele iubiri adevărate, sau nu, cu încercările, descoperirile, dezamăgirile şi micile încântări pe care acesta le trăieşte.

Un tânăr care se dezvoltă, un copil care păşeşte spre maturitate, încet şi sigur, făcând greşeli, învăţând din ele, reuşind se dezvolte, observe adevăratele valori şi ne înveţe, la rândul lui, pe noi, necunoscătorii, ne ascultăm sufletul, mintea şi onoarea.
Un tânăr care învaţă fie om, care învaţă simtă şi facă diferenţa dintre emoţii şi sentimentele de durată.
E o carte despre oameni, despre iubiri, despre relaţii şi mai ales, despre sentimente.

Cartea se citeşte rapid, este plăcută şi este de abia primul volum, autorul pare vrea ne ţină în suspans cu continuarea povestirii.

E plăcută şi mai ales, îţi un sentiment revigorant şi îţi subliniază câteva lucruri adevărate sau care ar trebui se adeverească, cum ar fi comportamentul partenerilor într-o relaţie şi nu numai.

Ceea ce îmi place în mod deosebit la această carte – dar asta ţine de preferinţele personale şi nu neapărat de un criteriu de selecţie a cărţilor – este faptul autorul este român. Faptul literatura română prezentă începe se îndrepte spre un orizont ce pare înfloritor şi de durată este un lucru care bucură.

O recomand cu plăcere! E o carte care îţi oferă un plus de încredere în tine şi în ceilalţi, da, domnule, există şi altfel de persoane, de oameni care simt cu inima, nu cu creierul.

P. S : În cazul în care nu l-aţi descoperit, pe Bogdan Marcu îl puteţi citi aici şi îl găsiţi, evident, pe pagină lui de facebook Jurnalul unui Adam .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *