Hwayugi

„Dacă îmi spui numele când ți-e frică, te zbați sau ești în pericol, voi apărea mereu să te protejez. Pentru că te iubesc.”

 

Este ceva obișnuit să mă îndrăgostesc de un serial sud-coreean, deoarece îmi plac ( logic) și fiindcă, din punctul meu de vedere, au ceva ce le lipsește multor seriale europene, ceva ce pe mine mă atrage foarte mult. Nu vorbesc doar despre decență, ci despre poveste, cu adevărat o poveste și despre sentimente( ură, iubire, invidie, răutate).

Hwayugi este un serial pe care eu l-am urmărit cu foarte mult drag, cu mult interes și cu inima la gât. Evident, nu m-am așteptat la final, eram obișnuită cu un classic happy-ending sau opusul, însă uite că am fost surpinsă și mi-a plăcut.

Actorii au jucat extraordinar de bine, am fost chiar impresionată de talentul lor și povestea a fost una savuroasă. Pot spune că am râs, plâns, iubit, urât odată cu personajele și chiar am intrat în poveste.

Dacă sunteți fani serialelor coreene sau dacă sunteți tentați să vă uitați, vă recomand acest serial. Are doar 20 de episoade și îl puteți vedea online, cu subtitrare în limba română, pe Blogul lui Atanse fără nicio problemă.

Regizorul filmului este Park Hong-Kyun, unul dintre regizorii mei preferați care a regizat și alte drame sud-coreene care mi-au plăcut enorm de mult și se află în topul listei mele de seriale, iar scenaristele sunt surorile Hong, la fel și ele, au creeat scenarii pentru multe drame foarte reușite și de succes.

Povestea centrală a serialului o surprinde pe  Jin Seon Mi, interpretată de actrița Oh Yeon-seo, care este un om cu abilitatea de a vedea spiritele malefice, de mică a fost așa și a fost ca un magnet pentru ele, căci oriunde mergea ea apărea și un spirit malefic.

Printr-o ironie a sorții a ajutat la evadarea unui zeu pedepsit de Înaltul Cer și a fost pedepsită, însă nu înainte de a face ea un contract cu Zeul ( una din cele mai bune intepretari ale actorului Lee Seung Gi) pe care l-a eliberat, acesta din urmă își lua angajamentul ca în orice moment în care Jin Seon Mi îi va spune pe nume, el v- apărea și o va salva de orice pericol.

Însă el reușește să se sustragă de clauzele acestui contract ani de-a rândul și deși Jin Seon Mi îl revede, tot nu reușește să îl facă să își țină cuvântul dat, până când intervine Cerul și îi leagă pe cei doi fără doar și poate.

Dar ce se întâmplă când legăturile nu mai sunt forțate și devin ele automat plăcute, și prea strânse, ce se întâmplă când Cerul pare că vrea să îi dezlege sau să îi pună să se distrugă unul pe altul, ce alegere vor face cei doi și cum se vor descurca, o să aflați doar dacă urmăriți serialul și nu o să regretați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *