HP a lansat cea mai mică imprimantă multifuncţională din lume

Cum vă spuneam într-un post anterior, în weekend am fost la DreamHack şi printre multele suprize pe care le-am avut, a fost şi acest obiect micuţ şi foooarteee…multifuncţional, dar si prezenarea noii game OMEN, destinată gaming-ului, o gama de ultimă generaţie, iar vizitatorii de la DreamHack au avut ocazia de a o testa si a se bucura de noua inovaţie. 

Revenind la obiectul multifuncţional :

Ei bine, da, faceţi cunoştinţă cu ( nume de cod ) : HP Deskjet Ink Advantage 3785 All-în-One, iar pe numele ei mai simplu( şi mai pe înţelesul meu) : imprimantă multifuncţională, de fapt, cea mai mică imprimantă multifuncţională din lume.

Ce e aşa de special la ea, pe lângă designul mic, simplu şi plăcut, mai are şi ceva bonusuri extra: preţul ( în primul rând) , specificaţiile şi cartuşele.

Imprimi în mod wireless, simplu, fără reţea, scanezi şi copiezi cu acest mic obiect care poate să facă atât de multe . Poţi scana şi în deplasare, datorită aplicaţiei HP All-in-One Printer Remote pentru smartphone sau tabletă.

Lunar se pot imprima 1000 de pagini, iar volum de pagini recomandat este în jur de 50-200 pe lună, formatul suportat este de A4. Ce mi se pare puţin dezavantajos este faptul că nu are copiere duplex, nu e un dezavantaj mare, însă eu una aş prefera şi această specificaţie.

Alte lucruri care mi se par avantajoase la această imprimantă sunt cartusurile ( 50 de lei unul ), faptul că o poţi achiziţiona în rate, iar livrarea este gratuită.

În plus, echipa de la HP pe care am cunoscut-o eu la DreamHack a fost super drăguţă, amabilă şi dornică de a îmi împărtăşii noile informaţii, iar ca bonus am primit şi o poză într-o ramă magnetică de la HP facută de fotograful lor si imprimată cu ajutorului acestei imprimante .

În orice caz, designul pe mine m-a cucerit. E pe lista de dorinte!

14393773_1184297068260471_1961018084_o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *