Goblin: The Lonely and Great God

Cred că am fost prea impresionată de acest serial ca să îl las să treacă pur şi simplu şi să nu scriu despre el. Cred că inima mea şi sufletul meu au fost atinse atât de profund încât nu pot să nu fiu încă afectată. Ştiu că nu voi reda valoarea pe care o are filmul şi sentimentele pe care le transmite, dar tot ce pot spune e că acest film înfăţişează două poveşti de dragoste atât de profunde încât trec dincolo de granițele morţii şi înţelegerii.

Goblin este un serial sud-coreean de 16 episoade de o puritate şi o frumuseţe aparte, încărcat cu emoţii puternice şi cu personaje atât de bine construite încât pot spune că pe mine m-au convins îndeajuns de mult încât să cred că într-adevăr în lumea asta mare există şi astfel de iubiri şi astfel de poveşti adevărate.

Ji Eun-Tak trebuia să moară înainte să se nască, dar datorită unui miracol ea reuşeşte să trăiască şi să ducă o viaţă apropiată cât de cât cu cea normală, având în vedere că reuşeşte să vadă lucruri pe care nu toată lumea le vede şi le înţelege. Se zvoneşte că ea ar fi mireasa Goblinului, dar prea multe detalii despre el şi despre rolul ei în viaţa lui le primim pe parcurs, aşa cum şi iubirea apare şi ea pe parcurs lent şi sigur.

Deşi ea se întâlneşte cu moartea la o vârstă fragedă şi de multe alte ori de-a lungul tinereţii ea cu ajutorul Goblinului şi a dragostei acestuia reuşeşte să o înfrunte, totul se întâmplă până la un anumit punct. Cine e Goblinul şi care e de fapt relaţia dintre cei doi, cum şi de ce dragostea lor se rezumă doar la o iubire tristă şi atât de puternică, vă las să aflaţi doar dacă vreţi cu adevărat să fiţi martori la o iubire pură şi veşnică, indiferent cât de dureroasă ar putea fi.

Vă invit să descoperiţi cât de importantă şi preţioasă e viaţa, dar mai ales vă invit să vedeţi ce înseamnă dragostea adevărată şi ce înseamnă să ţii la amintirile tale şi la persoanele care te iubesc.
Şi dacă ajungeţi în Canada, nu uitaţi că dacă prindeţi o frunză de arţar în timp ce cade, vă veţi îndrăgosti de prima persoană pe care o veţi vedea şi, sper eu, ca va fi o dragoste adevărată !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *