Frumoasa şi Bestia – o poveste nemuritoare

Filmul „Frumoasa şi Bestia” cred că este unul dintre filmele cele mai aşteptate ale acestui an, deoarece cred că fiecare dintre noi încă este copil şi ne putem bucura de acest lucru prin momente frumoase ca acestea care sunt nemuritoare. Aşa cum este şi povestea de față.

După cum toţi ştim povestea o are ca protagonistă pe frumoasa Bella care ajunge să fie prizoniera Bestiei în castelul său, însă Bella reuşeşte să cucerească personalul fermecat al castelului şi în final să dezgheţe inima Bestiei şi să vadă dincolo de aparenţele înşelătoare, descoperint sufletul frumos al Prinţului prizonier în interior.

Ce aduce acest film nou :  povestea de dragoste fabuloasă şi plină de magie care ne reincanta inimile într-o nouă producţie şi viziune, aceea a regizorului Bill Condon şi faptul că întreg filmul pe ecranele IMAX este formatat şi prezentat în formatul extins 1.9:1, ceea ce – cred eu – face experienţă vizionării acestui film una mult mai intensă şi mai incatatoare, deoarece filmul se vede cu 26% mai mult  decât pe un ecran standard.

Dar cel mai important, din punctul meu de vedere,  faptul că vizionarea acestui film este de o calitatea mult mai înalta te face să intri în poveste fără să îţi dai seama, deoarece te supune unei tehnologii care pur şi simplu te va încânta şi fermeca şi te va face să simţi că faci parte din acţiune.

Până şi regizorul filmului afirmă faptul că „ Tot filmul este realizat pe modă veche. Poate am mers şi în locaţie o zi, dar mai tot filmul a fost realizat la Shepperton Studio, în modul în care ar fi făcut şi MGM la Hollywood în anii ’50. Am constuit un sat întreg cu decoruri masive şi scene imense interconectate. Spre exemplu, puteam merge din sala de mese a castelului până la scările de la intrare şi în imensa sală de bal. Într-adevăr spectaculos. Şi aceste lucruri pot fi văzute foarte clar în  formatul IMAX”.

Povestea aceasta minunată plină de magie, plus detaliile pe care acest format le oferta sunt într-adevăr impresionante și fac din experienţă vizionării filmului un moment deosebit.

Vă invit să păşiţi cu încredere pe uşile IMAX-ului pentru a pătrunde în sala magică unde puteţi viziona frumoasa poveste încântătoare a celebrului film de animaţie Disney „ Frumoasa şi bestia” într-o adaptare live-action spectaculoasă.

Filmul  „Frumoasa şi Bestia”  va avea  premieră pe 17 martie 2017, va fi disponibil atât în format 3D Dublat, dar şi subtitrat, iar durata acestuia este de 2h si 9 minute.

Vă invit să vă achiziţionaţi biletele din timp! Vizionare plăcută vă doresc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *