Fist Fight

Un film draguț, potrivit pentru o seară relaxată de weekend. După părerea mea pentru descrierea filmului adjectivul „ drăguț” se potrivește de minune.

Nu e un film cu un mesaj prodund, în fond e o comedie. Totuși îi dau credit filmului datorită faptului că în spatele scenei în care predomină amuzametul ( unele faze cu adevărat reușite, altele mai puțin) este ceva, iar acel ceva îl salvează mult.

În ultima zi de scoală a liceului unde profesorul de engleza Andy Campbell ( Charlie Day) predă, elevii au tradiția de a le face farse profesorilor de la cele mai rele pană la cele mai sadice.

În plus, perioada aceasta este una foarte nepotrivită, deoarece comisia liceului concediază câți mai mulți profesori din cauza lipsei fondurilor, iar slujba lui Andy este instabilă, iar acesta nu își poate pierde locul de muncă, având în vedere că soția lui e însărcinată cu al doilea copil.

Dacă lucrurile nu erau deja îngrozitoare, conflictul cu profesorul  Strickland ( Ice Cube ) , un profesor bătăuș, a cărei violență este cunoscută, îl stresează foarte tare, deoarece nu știe cum să îi facă față. Astfel ajunge în punctul în care Strickland vrea să rezolve totul printr-o bătaie după ore, lucru pe care îl află tot liceul și nu numai.

Printre mariachi, cai drogați, poliție, metamfetamină, concursuri de talent și nașterea soției, Cambell descoperă că a fi de treabă nu înseamnă că trebuie să te lași călcat în picioare de toți, din contra chiar și cu riscul de a îți pierde slujba trebuie să facă ce simte și crede cu adevărat.

Nota lui pe IMDb este de 5,9, iar durata acestuia de 1h 31 minute.

Pentru un moment de amuzament și relaxare vă invit să urmariți acest film, iar dacă decideți să îl vizualizați tot ce vă pot spune este:

Vizionare plăcută !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *