Despre trup și suflet

Poate pe unele filme poţi să le descrii mai uşor sau să redai acţiunea mai clar şi mai intens, iar la altele te blochezi căci ai vrea să redai acelaşi sentiment, dar îţi este greu căci nu ştii cum sau nu s-au inventat încă acele cuvinte care să înfăţişeze ceea ce vrei şi simţi tu în legătură cu acel film.

Despre trup și suflet –  On body and soul este un film în regia lui Ildikó Enyedi,

care înfăţişează o poveste de dragoste, ce urmăreşte două planuri, cel al trupurilor şi cel al sufletelor, de unde ne putem da seama că vine şi titlul. 

Felul în care filmul este strucurat te introduce treptat şi intens în poveste, detaliile le care apelează, felul în care mediul exterior este conturat, cromatică imaginilor, decorul interior te face să intrii cu paşi mici, dar siguri în centrul poveştii şi te prinde într-atât de tare încât nu îţi dai seama decât după ce s-a terminat.

Personajele atent modelate ne introduc la rândul lor în poveste oferindu-ne emoţii şi sentimente care ne duc în stări contradictorii cu fiecare minut care trece. Un film savuros, care te face să razi, să plângi, dar să iubeşti.

Filmul ne prezintă povestea excentrică a Mariei şi a lui Endre care parcurg un drum în a se cunoaşte unul pe altul, o poveste care pare aparte de lumea reală, dar care totuşi se împleteşte cu realitatea prin episoade marcante. Pentru a urmări firul poveştii trebuie să fiţi atenţi la toate detaliile pentru a înţelege şi pentru a va las prinşi în această poveste misterioasă, care pe alocuri şochează.

Nota filmului pe IMDb este de 8.2 șsi care durează 1h 56 minute.

Filmul va fi difuzat în Cinema City începand de astazi, așa că vă doresc vizionare placută!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *