Baggage Claim – Dragoste la înălţime

Având în vedere că sărbătorile sunt la un pas de noi, m-am gândit să va recomand un film, şi anume Baggage Claim, care mi-a plăcut foarte mult şi care se potriveşte puţin cu atmosfera desărbătoare.

Pe lângă faaptul că filmul este o comedie romantică frumoasă( în genul simplu, drăguţ şi adorabil) , te face să intri foarte mult în pielea personajului. Ştiu că am ras şi m-am enervat înacelaşi timp ca şi personajul principal, Montana. Sincer, am bănuit deja de la jumătatea filmului cu cine ar putea fi ea la urmă, fiindcă e un caz care se întâmplă şi în realitate şi de obiceiînchidem ochii în faţă lucrurile care sunt la lumină.

Montana este o stewardesa cu o viaţă destul de frumoasă, fără însă a avea un partener. Lucrul acesta nu ar fi o problema dacă mama ei nu ar presă-o cu acest subiect, iar când nunta surorii ei mai mici se anunţă pe neaşteptate, Montana este hotărâtă apară cu bărbatul visurilor ei la acea nuntă şi îi sfideze pe toţi cu bărbatul care îi va fi alături. Însă este o mică problemă, unde este bărbatul acela si când va apărea?
Sprijinită de prietenii ei cei mai buni şi cu relaţii pestetotMontana nu mai aşteaptă ca destinul îşi joace cartea, ci îşi ia propia soartă în mâini şi decide alerge după bărbatulvisurilor ei. În cazul acesta zboare…Ce va face ea? Cum îşi va da seama l-a găsit? Sau el era acolo, în trecutul ei şi ea l-a dat la o parte?


Baggage Claim a apărut în 2013, directorul filmului este David E. Talbert şi scris chiar de el pe baza cărţii sale cu acelaşi nume. Filmul este o comedie Americană cu o notă pe IMDb destul demică şi anume 5.00 şi a primit şi foarte multe critici, mulţi spunând că nu iese cu nimic în evidenţă.

Totuşi e o comedie foarte plăcută, nu clişeică, care e alertă şi te ţine cu inima la gură. Filmul are o durata de 96 de minute. Adevărul este că bărbaţii predomină acest film, dar ni se arată că nu aspectul contează întotdeauna.

 Ce mi-a mai plăcut în film a fost vestimentaţia foarte diversificată şi frumoasă, plus diversitatea personajelor.

Mi-au plăcut şi câteva personaje principale de la servciul lui Montana, dar decât să va povestesc eu, va invit să îl vizionaţi.

Paula Patton, Derek Luke, Tave Diggs, Boris Kodjoe şi Trey Songz sunt actorii principali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *