BaByliss Ionic Curl Secret

BaByliss Ionic Curl SecretÎntr-adevăr weekendul acesta a fost plin de surprize şi de activităţi frumoase şi am să va povestesc despre ele pe rând. În primul rând vreau să spun că deşi am neglijat blogul de ceva vreme, acum am revenit cu forţe proaspete şi cu subiecte vaste.

Şi deşi obişnuiesc să vorbesc foarte mult despre cărţi sau filme, acum o să va vorbesc despre un eveniment foarte drăguţ la care am participat şi anume Provocarea Buclelor, realizat de BaByliss România.

Evenimentul a fost în Bucureşti, în Afi Palace Cotroceni.

Aparatul l-am cumpărat la începutul lunii septembrie şi am fost plăcut surprinsă când am aflat de acest eveniment. În caz nu ştiţi despre ce este vorba, este un aparat care te ajută îţi faci bucle, fie foarte strânse, fie mai lejere, te ajută economiseşti timp şi îţi aranjezi părul aşa cum îţi place, simplu şi uşor de mânuit.

Recunosc pentru mine este o salvare având în vedere am părul foarte des, mediu şi foarte rebel. îl îndrept niciodată nu este o soluţie, deoarece imediat se ondulează haotic, iar buclele sunt printre preferatele mele. 14292520_1416147088402533_3502155805665364397_n

Invitaţia la eveniment am primit-o de la Special Koko, care a şi realizat un review şi un demo mult mai detaliat, iar articolul îl puteţi vedea aici va faceţi o idee mult mai clară cum se foloseşte.

Atmosfera a fost cu adevărat frumoasă, o sută de fete au fost coafate de stiliştii de la acest eveniment şi au putut vedea cum se foloseşte acest aparat automat şi cât de uşor pot şi ele îşi facă părul acasă, singure.

La eveniment s-au dat şi premii, a fost o tombolă la care premiul cel mare a fost  chiar aparatul BaByliss Ionic Curl Secret, plus participantele au primit un Voucher de 50% la achiziţionarea aparatului de pe emag.

A fost cu adevărat un eveniment plin de culore, de bucle şi de veselie.  Plus ca, am beneficiat de bucle frumoase, momente pretioase si am primit si Voucher-ul cadou.
Pe data viitoare !

2 gânduri despre „BaByliss Ionic Curl Secret

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *