Acum putem cumpara de la Cropp si din magazinul ONLINE

Magazinul Cropp  este un magazin pe care eu îl frecventez des spre foarte des de aproximativ un an de zile. Îmi place magazinul căci întotdeauna găsesc  ceva de îmbrăcat care să îmi placă şi să aibă un preţ accesibil. Îmi place diversitatea şi ei chiar oferă acest lucru. Fie că vreau să cumpăr ceva pentru mine sau să iau un articol vestimentar cadou pentru cineva, fie băiat sau fată, ei chiar îmi oferă o gamă largă de articole vestimentare şi accesorii care să mă încânte.

Articolele lor se adresează în special adolescenţilor, ei având ca public ţintă fetele şi băieţii între 15 şi 30 de ani, dar nu numai.

Cropp Town se descrie că fiind  un brand de vestimentaţie dedicat iubitorilor de artă urbană, graffiti, tattoo, skateboarding, ei fiind o marcă internaţional de streetwear care din 2004 se înscrie în mediul şi stilul urban.

Însă nu este doar un simplu magazin de îmbrăcăminte, brandul Cropp colaborează cu mulţi artişti din întreagă lume şi în plus, ei sunt parteneri ai evenimentelor adresate tinerilor. Cropp făcând parte din organizarea Cropp Baltic Games, unul din evenimentele sportive importante din Europa Centrală şi Europa de Est.

Din păcate, Brandul Cropp se găseşte doar în Bucureşti în : AFI Palace Cotroceni şi MegaMall Bucureşti, iar în Ploieşti îl găsiţi în AFI Palace Ploieşti.

ÎNSĂ ! de curând cei de la Cropp Town au deschis şi magazinul online, aşa că va puteţi bucură de cumpărături online non-stop, în plus aveţi returnarea gratuită a unui produs în termen de 30 de zile.

Aşa că pentru a vedea ce articole frumoase şi deosebite au ei, nu ezitaţi să accesaţi magazinul online

Şi un alt lucru cu adevărat drăguţ la magazinul online este faptul că au o categorie de GIFT IDEAS, care pe mine m-a cucerit instant, mai ales că în curând sezonul sărbătorilor se apropie, iar cei de la Cropp mi-au oferit idei chiar drăguţe şi interesante !

În plus, pentru cei care vizitează magazinul fizic primesc şi o reducere de 15% la comenzile lor online, care sunt valabile până la sfârşitul anului.

Spor la cumpărături !15284183_1080265452071057_2717262610014245614_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *